Michael Jackson

Connecting dots …


Michael Jackson – Gone too soon

Dupa o viata asa cum nimeni n-a avut, plina de munca, daruire si tristete, in ciuda aparentelor, dupa o cariera pe care NIMENI n-a avut-o si n-o va mai avea (unic talent si profesionalism), dupa cite suflete ai influentat prin mesajul tau si bunatatea sufleteasca, dupa cit te-au haituit si te-au chinuit, acum sper sa te lase in pace, sa te odihnesti si tu. Meriti. Ai daruit si ai suferit destul. Odihneste-te, suflet bun… (Iar cei care l-au urit sa se obisnuiasca cu gindul ca nu l-au invins, ca nu a mai fost si nu va mai fi nimeni ca el niciodata. Chiar daca ii termina gindul asta, nu l-au invins).

Jun 26, 2009

Sursa: Malina Olinescu myspace

Nu, n-am sa pretind ca am fost o admiratoare, chiar daca urmaream Scoala Vedetelor (sa urmaresc prestatia lui Nadine – fosta sprijinatoare de banci in Cismigiu, unde ne adunam in 1992). M-au socat randurile ei despre Michael pe care de abia ASTAZI, dupa atata timp le-am citit. Parca ar fi fost scrise de mine.

S-a dus. Era nascuta in 1974…ca si mine. N-o condamn. E greu sa traiesti in lumea asta cand ai fost crescut de Michael Jackson. Simt la fel si nu ma regasesc printre oamenii printre care sunt nevoita/ OBLIGATA sa ma misc, sa exist…

NU pot sa nu ma intreb INSA…de ce nu-si pun capat zilelor mocofanii, mizerii si parvenitii, criminalii si hotii, cei care consuma resursele Terrei fara a da inapoi NIMIC…de ce UN ARTIST se simte si paraseste lasand iadul in urma? Poate ca de asta, poate de aici toata taria.

Stiu cum e cand te uiti in urma si sa nu vezi niciun motiv pentru care sa stai. Ii urasc pe cei care, fara nici macar o flexare a creierului sar sa acuze ASEMENEA OAMENI.

NU STITI CE E DEPRESIA!!! NU AJUTATI, NU AVETI DREPTUL SA CONDAMNATI!

Mi-e sila.

E randul tau sa te ODIHNESTI IN PACE, Malina!

It won’t be long!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s