Michael Jackson

Baby Vince for Billboard


Numarul din noiembrie al idiotilor de la Billboard au pe prima coperta albumul Invincible. La sfarsitul lui octombrie s-au facut 10 ani de cand s-a lansat Invincible. Awww, Baby Vince is 10 already!!! Acum 10 ani toti erau aprovizionati cu pietre, bate si mai stiu eu ce, acum il pupa in zone umbroase pe Michael.

Acum 10 ani, inainte sa apara albumul pe piata,  primeam pe net snippets de 30 de secunde din Heartbreaker si You Rock My World si eram in culmea fericirii. Apoi s-a difuzat YRMW in SUA si un fan a inregistrat de la radio…restul? E istorie. Toti aveam YRMW cu jingle-ul postului de radio :))) In mijlocul piesei, cand ti-era lumea mai draga, se auzea un KTU *ROTFLMAO*

Vremuri frumoase si un album deosebit, care din cauza politicii de subminare a muncii lui Michael nu s- a bucurat de succesul pe care l-ar fi meritat.  Am avut nefericita ocazie sa vorbesc cu un mancator de rahat de la radio, also known as DJ, care sustinea ca albumul Invincible e slab. L-am intrebat cate minute are albumul? Cate piese? Care e cea mai slaba si din ce punct de vedere? Guess what? Nu-l ascultase DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR citise undeva ca ar fi slab.

De Craciun, in 2001, o fana din Franta, pe nume Karen (nu Faye, ca pe Faye am intrebat-o si NU, nu era ea) mi-a cerut adresa. N-o cunosteam de prea multa vreme, dar schimbam e-mailuri. Imi placea cum scria si pe vremea aceea eram ceva mai credula (ca sa nu zic proasta) in ceea ce priveste relatiile cu oamenii. Si acum cred ca pastrez plicul in care mi-a sosit Vince-ul argintiu. Avem si un discman pe vremea aia. O ditamai placinta de farfurie, dar muzica se auzea mai bine decat la batranul meu walkman. Stiu ca dadusem adresa de la servici si acolo l-am primit si ascultat. Am ramas singura si am inceput auditia…apoi am ajuns la Speechless. Aici s-a cam terminat auditia pentru ca am ascultat Speechless de vreo 20 de ori pana sa trec la piesa urmatoare.

Vince e un album bun care a avut nesansa sa se nasca in vremuri in care se incepuse lupta pentru daramarea mitului Michael Jackson, altfel cum explicati albumul Michael din 2010. Stiu, cum zicea si Michael, cei ce vad multe vorbesc putin, cei ce vad putin vorbesc destul de multe 😉

Happy 10th Anniversary, Vince!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s