Michael Jackson

Conspiratie


OK, probabil ca o sa-mi trebuiasca ceva timp pentru o documentatie serioasa, dar o sa incep cu acest capat de ata.

Ian Halperin zice ca Murray are 160 de inregistrari cu Michael. Cum adica care Halperin? Individul care „prevedea” decesul lui Michael inca din 2008. Cu totii i-am dat cu piciorul si i-am zis: mars de aici, javra! TOTUSI, de unde ASA o scorneala? Halperin sustinea ca Michael nu mai are mult de trait (max 6 luni) din cauza unei deficiente de alfa1-antitripsina (o proteina care protejeaza palmanii si daca organismul n-o produce e cam naspa). Pe mine m-a socat PANA UNDE se putea ajunge cu inventiile cand venea vorba de  „ingropat” pe Michael. L-ati vazut doar pe Halperin, nu puteti sa-l banuiti ca ar putea el sa tipareasca cuvintele astea, dar sa deschida o carte unde sa se documenteze. Boala asta era prea …random si out of the blue.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,470709,00.html

Acum prostu’ se si explica: Murray era SURSA LUI. Halperin spune ca daca Michael urma sa-l dea in judecata pentru defaimare, el urma sa foloseasca probele astea impotriva lui Michael…deci Murray ii furniza material.

Murray i-a vandut pontul: scrie asta, fraiere! O sa-ti creasca vanzarile in cateva luni.

Din 25 iunie 2009, ceva ma framanta, e toata situatia asta. Am un gut feeling.

Maestrii papusari au reusit sa ne imparta in 2 tabere (as zice aici tot vorbele peotului, dar se supara cei din tabara cu ALIVE): cei care cred ca Michael si-a inscenat totul si cei care cred ca a fost un accident. Bine sunt si cei care sustin ca a fost omorat, dar acuzatiile sunt la gramada.

Cineva a lucrat FOARTE FIN, atat de fin incat cei care acuza conspiratia sunt considerati nebuni. Intreg tabloul e magnific: lucratura fina, atentie la detalii, detalii puse la punct din timp si voila: avem „nefericitul” accident.

Michael NU se refacuse, Michael a fost presat cu This Is It (ma intreb cine MICHAEL a venit cu ideea numelui acestui tour), cine stia cum functionaza Michael a intins coarda pana Michael a cedat. Totul e fine and dandy. Oh, starul a cedat din cauza stressului. Ka-ching x cati bani au facut astia pe spinarea numelui Michael Jackson DUPA 25.06.2009 = afacerea are un succes fe-no-me-nal => Michael valoreaza mai mult mort decat viu.

Michael Jackson NU ar fi putut sa sustina concerte IN TOATE datele alea, This Is It ar fi fost un fiasco. Michael NU ERA PREGATIT.

Astia au lucrat fin, foarte fin!!! Murray trebuie urmarit DUPA ce iese in 2 ani (pentru buna purtare sigur iese mai repede). O sa fie interesant de urmarit. Eu imi doresc sa fie mai multi ciripitori ca prostul asta de Halperin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s