Michael Jackson

„I am forever, we are forever”


E dimineata si e cald. A dat deja drumul la ventilator. Un pahar cu apa rece, o ceasca de cafea buna aburinda si incerc sa-mi fixez ochii pe fisierul Word gol. Ochii imi fug inevitabil spre televizor. La TV e parastas. Nu, bineinteles ca nu ma uit la OTV, e doar un canal de muzica…sau 2 sau 9. Care e rostul? Facem un parastas global? Cine cumpara farfuriile, sa nu uite sa cumpere si cani asortate!!!

Unde erau emisiunile astea in 2005??? Unde??? De ce acum? Ce porniri perverse necrofile ii impinge pe cei care il disecau pe Michael in 2005 sa-i aduca osanale acum? Nu, nu ma fac ca nu inteleg! Eu chiar inteleg si ma doare dar continui sa ma intreb de ce NIMENI din media n-a luat atitudine atunci…atunci cand el avea nevoie? Ar fi contat, poate! Astazi poate ca nu am fi privit un parastas ci un regal la TV.

Mereu suntem fortati  de catre societate sa facem alegeri si sa etichetam totul. Michael Jackson artistul vs Michael Jackson omul *rolleyes* Nu ma intelegeti gresit, ii admir pe cei care pot detasa artistul de omul Michael Jackson. Eu n-am putut separa. Eu am luat totul la superoferta. Am avut pachet special. Eu l-am numit Super – MJ. Pentru mine a fost Superman-ul zilelor noastre. Super puterile lui speciale: vocea, dansul si bunatatea. Le facea prea bine sa nu fie considerate superputeri in ochii unui copil lipsit de orientare. Imi raspundea la intrebari pe care inca nu le pusesem. Stia sa rezolve lucrurile altfel “I am a lover, not a fighter”. Ma uimea de fiecare data, dar eram constienta ca si Superman poate obosi la un moment dat. Mi-e ciuda ca acum exista ziua asta ca reper istoric. Putea sa nu fie. Nu acum, nu asa devreme.

De aceea eu nu vreau sa recunosc cumva aceasta zi. Nu am ce sa sarbatoresc in acesta zi. Ce motiv as avea? Pentru mine FIECARE ZI a anului e 25 iunie 2009. De ce as …ceva aceasta zi de 25 iunie a fiecarui an ce va trece dupa 2009 ? Eu nu-mi aduc aminte de Michael DOAR astazi, 25 iunie. Eu ma gandesc cu ura la aceasta zi, a fost kriptonita lui SuperMJ, cea care ni l-a rapit pentru totdeauna. Nimic si nimeni nu poate alina dorul de SuperMJ.

Anunțuri

5 gânduri despre „„I am forever, we are forever”

  1. Ai dreptate … e ca atunci cand oamenilor li se pare mai firesc sa trimita ganduri bune si urale de bine oamenilor de zile de nastere si alte ocazii aferente. E ca si cum numai atunci ai simti acele lucruri sau cel putin, numai atunci e ”legiferat” sa le impartasesti. Urasc si eu normele astea conventionale si mi-e dor de el si ieri, si in 2 ianuarie, si in 7 februarie si culmea, chiar si in 25 iunie.

    Astazi insa … am simtit ceva ce in ultimele zile, poate chiar luni, nu ma simtisem. M-am simtit complet idioata! Am ajuns in Herastrau. Lume trista. Lume care parea trista. Lume care socializa. Lume. In lumina zecilor de lumanari, aud primele acorduri ale Man in the Mirror. M-am trezit ca fug de lume, intr-un tremurat complet deviant pentru varsta si considerente mele cotidine, m-am indepartat mult, cat am putut, dar nu suficient incat sa nu mai aud piesa (ca deh, masochismul face parte din noi, pana la urma!) si am izbucnit intr-un plans pueril de parca 25 iunie 2009 ar fi fost in acea clipa. M-am urat pe mine la acel moment. M-am urat ca nu sunt in stare sa fiu un om normal. L-am urat pe el ca a plecat. Si m-am urat si mai tare ca mi-am permis sa ii reprosez ca a facut asta, fara sa ne ceara voie.

    A fost un moment, o traire a zilei de 25 iunie 2011. Voi reveni cu gandurile zilelor ce vor urma.

  2. Off, Echi….Eu am fost in parc cu gasca si din nu stiu ce motiv supranatural, nu mi-am simtit sufletul greu…Azi,insa, e altfell….:(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s