Darren Hayes · Michael Jackson

Un poet, un artist desavarsit si un suflet nobil scrie despre relatia sa cu fanii


 We all have stories and journeys and experiences that bring us together.  You inspire me.  You remind ME that I am not alone. That the troubles, trials and tribulations I face in my life are common themes and ones that many of you have conquered.  Your strength, tenacity and honesty inspire me to keep going.


Nah, ca s-a rusinat si Michael!

Reclame

5 gânduri despre „Un poet, un artist desavarsit si un suflet nobil scrie despre relatia sa cu fanii

 1. Mie mi se pare ca Michael ii zambeste lui Darren:)……il aproba,ii place relatia pe care o are cu fanii,e sensibil,sincer si la fel ca si Michael isi iubeste si isi respecta fanii .Si ceea ce ai scris tu ingrosat – suna atat de……. michaelish !

  Giful e bestial! Cum statea Michael acolo- in public,printre polonezi-serios si cumintel? Cand deodata –bang!-apare pustiul blondut-care-l zapaceste. Reactia lui Michael e superba,nu ma mai satur sa-l privesc,ZAMBETUL cald,natural,irezistibil si ACEA PRIVIRE,toate astea il cuceresc pe micut care se instaleaza in bratele lui si mai avea putin si adormea …..:)

  Echi, fiindca tot suntem la capitolul Darren,permite-mi sa-ti fac o dedicatie
  http://www.youtube.com/watch?v=TeIrv7-C9fw -asta e asa de ‘dor si jale’,oarecum in ton cu starea mea,pentru ca mi-e tare,tare dor de tine si tu nu mai esti de gasit pe mess/mail:((
  :-*

 2. ^ *hugs*

  Suna Michaelish si a ales sa-si lanseze noul single pe 24 iunie. Ce frumos!!! Sper ca noul single sa aiba legatura cu Michael. Daca nu ASTA sigur va fi unul pe album dedicat lui Michael…IN MOD SIGUR!!!

 3. Ne regasim in vorbele lui Darren… avem nevoie sa ne regasim pentru ca ne simtim pierduti…
  E placut sa stii ca nu esti singur….

 4. Crissu, eu am o vaga impresie ca si el se simte alone si pierdut, dar sa asteptam noul album. Darren are darul de a-si exprima trairile prin muzica. Rezultatul e un impact puternic asupra ascultatorilor. Frumos! O sa fie frumos, sunt sigura de asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s