Michael Jackson

Autoritatile din L.A. – „Michael Jackson NU a fost NICIODATA p****** „


5 mai 2011

Sursa: http://www.radaronline.com/exclusives/2011/05/katherine-jackson-michael-jackson-today-show-child-molester-pedophile-los-angeles

Departamentul pentru Protectia Copiiilor şi Familie din Los Angeles ii da dreptate lui Katherine Jackson. Fiul ei “nu molestat a molestat in niciunul din cazurile în care departamentul a investigat „, a declarat o sursă pentru  RadarOnline

Michael Jackson a fost investigat de D.C.F.S. de mai multe ori pe parcursul a cel puţin 10 ani. Departamentul a declansat o prima anchetă extinsă  in urma acuzaţiilor  făcute de către un minor acuzator în 1993.

„Michael a fost pe deplin cooperant în timpul tuturor interacţiunilor sale cu DCFS”, a declarat sursa. „Michael a fost intervievat cateva ore fara avocatul său. Nu a ascuns nimic pe parcursul interogatoriului. Nu putea înţelege de ce aceste acuzaţii au fost făcute împotriva lui. DCFS a concluzionat ca Michael nu se face vinovat de niciun abuz in niciuna dintre investigatii.”

„S-a pus Michael în situaţii precare /delicate  pe care majoritatea oamenilor le-ar evita? Absolut!  Interogatoriul a fost foarte, foarte dur in ceea ce-l priveste pe Michael, acesta aratandu-se socat pe tot parcursul interviului că cineva l-ar putea acuza ca ar fi un molestator de copii.”

 

 

Anunțuri

5 gânduri despre „Autoritatile din L.A. – „Michael Jackson NU a fost NICIODATA p****** „

  1. Stiu ca multi veti sari ca arsi si veti spune: Oh, dar noi stiam asta, Echi! Da, noi fanii, stiam! Dar ce ne facem cu mass-media? Mass-media oare stie? Media care a contribuit in mare masura la mutarea permanenta a lui Michael la Forrest Lawn, stie asta?
    UNDE ANUME ati vazut voi aceasta stire (publicata de un tabloid online, de altfel)? UNDE? La jurnalele TV de seara? La radio? La MTV? Oh, da! Care MTV? Aveti dreptate, nu mai exista de mult Music Television, ci o hazna.

  2. Nu, Echi, eu zic ca nu este suficient. Este intr-adevar un pas in drumul drept, insa nu ajunge. Mentalitatea multora nu o poti schimba cu un articol de ziar. Asta e povara noastra, cred eu, a celor care il iubim atat de tare. Zbuciumul meu actual, in contextul in care ma invart acum si printre oamenii care isi spun cu convingere ca fac diverse in numele LUI, tocmai asta e: daca noi, oamenii care il purtam in suflet, am reprezenta un portret stilat, ferm si de caracter si am vorbi lumii, e posibil ca in timp sa fim ascultati. Atata timp insa cat fanii MJ sunt asociati in marea lor majoritate cu persoane low profile … sansele sunt aproape nule. Asta este parerea mea, acum …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s